2023-2024

We zij alweer begonnen. Na de kerstvakantie weer druk aan de slag voor optredens bij Oyfo. Vorig seizoen had HOT zijn succesvolle dansvoorstelling. 

Vele nieuwe dansers van peuters tot 70+ mogen ontvangen en natuurlijk alle oud-leerlingen staan weer in mijn lessen!

We gaan er weer een knallend seizoen van maken!

 

September 2020 - juli 2021 weer een  bewogen Coronajaar

Ook dit dans seizoen hadden we een wisselend dansprogramma van live lessen in de dans studio -zoom lessen -buitenlessen in de winter en voorjaar. Maar gelukkig konden we het seizoen afsluiten met zalige live lessen in de studio! We werden heen en weer geslingerd van ene naar andere protocol, maar we hebben alle lessen gedraaid en tevens bij Oyfo ook nog meerdere workshops gehad. Bij Oyfo zijn we ook nog verhuist dit jaar tijdens  Lock down. Dus de laatste live  lessen waren in de fantastische nieuwe studio's. Nu allemaal eerst een zalige zomervakantie en hopelijk gaan we een rustiger dansjaar tegemoet waar in we zalig samen kunnen genieten van de lessen in de studio en wellicht weer optredens. 

Cornonatime maart 2020-juli 2020

En toen stond de wereld op zijn kop. Lessen onmogelijk.... In 1 week tijd gingen we online! Knetterhard werken, maar alle dansers konden thuis door lessen. En vanaf april buiten. 1 juli eerste binnen lessen.

Tussenstand OYFO

OOO en dan is het echt een feit OYFO gaat verhuizen medio 2021....

Sonja en ik heb de super de luxe dansvloeren  uit gezocht voor de 2 nieuwe enorme dans studio's - een wordt 11 bij 10 meter de andere 11 bij 15 meter. Wat een ruimte hebben we dan om onze Grand pas - floorwork en Choreo's te doen! Kijk er echt naar uit! Laat de verbouwing beginnen!!!!!!!